Lososový tatarák s okurkou

  • snadné
  • do 30 minut
  • Vaříme do 30 min, Vaříme ze 7 surovin, Předkrmy

5.0

1x hodnoceno

V Čechách je mnohdy nejvíce opěvován tatarák z hovězího masa. Už jste ale někdy zkusili variaci z lososa? Terka Havlínová⁠ vás snadno přesvědčí, že i taková je naprosto famózní.⁠

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup:

  1. Lososa očistěte, nakrájejte na drobné kostičky (nebo naškrábejte najemno nožem) a smíchejte s okurkou nakrájenou na drobné kostičky.
  2. Přidejte jogurt, majonézu, šťávu z citronu a dochuťte solí a pepřem.
  3. Nechte pár minut odpočinout a poté podle chuti ještě dolaďte solí a šťávou z citronu.⁠
  4. Tatarák podávejte vychlazený s opečeným toustovým chlebem, čerstvým pečivem nebo křupavými krekry, přidejte lehký salát a dílky citronu.⁠

GUSTO TIP:

CHCETE-LI PODÁVAT TATARÁK ELEGANTNĚ, NATLAČTE HO DO KOVOVÉ NEBO PLASTOVÉ FORMIČKY A OPATRNĚ VYKLOPTE NA TALÍŘ.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte