Kokosky v malinovém prachu

  • snadné
  • do 30 minut
  • Dezerty a sladká jídla

3.6

9x hodnoceno

Nepečené cukroví je skvělou volbou pro ty z vás, kterým náročnější pečení v troubě nic neříká, případně už nestíháte, ale chcete mít ještě o jeden druh cukroví navíc. I oblíbené kokosky se ale mohou snadno vylepšit – třeba prachem z mrazem sušených malin. Vyzkoušíte?

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup:

  1. Piškoty rozemelte na prach.
  2. Ve větší míse je smíchejte s mascarpone, kondenzovaným mlékem a mletým kokosem.
  3. Ze vzniklé směsi tvarujte kuličky, do kterých vložte praženou mandli.
  4. Lyofilizované maliny rozdrťte na prach a kuličky v něm ze všech stran obalte.

GUSTO TIP:

MASCARPONE MŮŽETE NAHRADIT TŘEBA NÍZKOTUČNÝM TVAROHEM, POKUD CHCETE ZKUSIT LEHČÍ VARIANTU. PRO MÉNĚ SLADKOU VERZI MŮŽETE NAHRADIT ZAHUŠTĚNÉ MLÉKO JEHO NESLAZENOU VARIANTOU.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte