Carpaccio je oblíbená klasika, která se často připravuje z hovězího masa. Ale pozor! Podstatou carpaccia je krájení na tenké plátky, takže v tomto stylu můžete vyzkoušet i řadu jiných specialit. Nebojte se experimentovat a ochutnejte naše kedlubnové carpaccio.
Kedlubnové carpaccio
- velmi snadné
- do 10 minut
- Předkrmy, Saláty, Vege & vegan, Vaříme do 30 min
3.0
6x hodnoceno
Postup
- Kedlubnu nakrájejte na tenké plátky, jablko zbavte jadřince a pokrájejte podobně jako kedlubnu.
- Cibulku nasekejte na jemno. Z hráškových lusků vyberte kuličky.
- Z oleje, limetové šťávy a kůry umíchejte dresink.
- Zeleninu promíchejte ve větší misce s dresinkem, poskládejte na talíř, dochuťte pepřem, solí a chilli a posypte petrželí.
- Navrch nadrobte kozí sýr.