Jablečný perník s ořechy

  • snadné
  • do 60 minut
  • Vege & vegan, Snídaně, Dezerty a sladká jídla

4.3

3x hodnoceno
Vláčný, plný voňavého koření a ozdobený křupavými ořechy. Jablečný perník od Cooking with Šůša je skvělou volbou k odpolední kávě i jako sladká svačinka.⁠

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup:

  1. V míse vyšlehejte olej s cukrem a vejci.
  2. Přidejte ostatní suroviny, vše důkladně promíchejte a těsto vlijte do formy vyložené pečicím papírem.
  3. Pečte v troubě vyhřáté na 185 °C cca 35–40 minut.
  4. V misce smíchejte tvaroh s medem.
  5. Vychladlý perník potřete tvarohovou směsí a posypte nahrubo nasekanými vlašskými ořechy.

GUSTO TIP:

MÍSTO MEDU MŮŽETE DO KRÉMU POUŽÍT I TŘEBA ČEKANKOVÝ SIRUP.

DALŠÍ RECEPTY OD COOKING WITH ŠŮŠA NAJDETE NA JEJÍM BLOGU.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte