Talíř plný poctivého jídla, o který se rozhodně nechcete dělit? Něco takového se nám s recepty od Honzy Vorla stává často. Hovězí na houbách nevyjímaje! Už víte, co bude k večeři?
Hovězí na houbách
- střední
- do 60 minut
- Hlavní chody, Masové recepty
4.5
2x hodnoceno
Postup
-
Na oleji orestujte maso ze všech stran a dejte stranou, do výpeku přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, kmín a majoránku.
-
Poté přidejte houby, česnek, osolte a opepřete.
-
Do hrnce poté přidejte orestované maso a podlijte houbovým/kuřecím/zeleninovým vývarem. Duste doměkka.
-
Olej rozpalte na cca 200 °C a usmažte rýžové chipsy.
-
Menší cibuli povařte cca 10 minut (podle velikosti), rozkrojte a opečte. Poté ji rozeberte na jednotlivé plátky.
-
Hotové maso podávejte ozdobené rýžovými chipsy, cibulí, cibulkami a lístky salátu.