Když vás dožene chuť na klasiku, přijde holandský řízek s bramborovou kaší rozhodně vhod. Všichni tento recept známe a jistě ho také milujeme. Nebo alespoň ti, kteří mletému masu prostě neodolají. Pusťte se s námi do tradičního "holanďáka"!
Holandský řízek s máslovou kaší
- střední
- do 60 minut
- Hlavní chody
5.0
2x hodnoceno
Postup:
- Mleté maso, pokrájenou petrželku, nastrouhaný sýr, vejce, strouhanku, utřený česnek, cibulku nakrájenou nadrobno, sůl a pepř smíchejte dohromady.
- Vytvarujte stejně velké karbanátky.
- Ty obalte v trojobalu a osmažte dozlatova.
- Brambory uvařte doměkka a sceďte. Přidejte máslo a vymíchejte hladkou kaši.
- Kadeřávek spařte a okurky nakrájejte na tenké plátky. Jakmile je vše hotovo, můžete podávat.