Holandský řízek s máslovou kaší

  • střední
  • do 60 minut
  • Hlavní chody, Večeře, Masové recepty

5.0

2x hodnoceno

Když vás dožene chuť na klasiku, přijde holandský řízek s bramborovou kaší rozhodně vhod. Všichni tento recept známe a jistě ho také milujeme. Nebo alespoň ti, kteří mletému masu prostě neodolají. Pusťte se s námi do tradičního "holanďáku"!

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Mleté maso, pokrájenou petrželku, nastrouhaný sýr, vejce, strouhanku, utřený česnek, cibulku nakrájenou nadrobno, sůl a pepř smíchejte dohromady.
  2. Vytvarujte stejně velké karbanátky.
  3. Ty obalte v trojobalu a osmažte dozlatova.
  4. Brambory uvařte doměkka a sceďte. Přidejte máslo a vymíchejte hladkou kaši.
  5. Kadeřávek spařte a okurky nakrájejte na tenké plátky. Jakmile je vše hotovo, můžete podávat.⁠

holandsky-rizek_influ_honzavorel-BILLA.jpg

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte