Domácí máslo s bylinkami

  • do 30 minut
  • Předkrmy, Svačiny, Snídaně

4.6

412x hodnoceno

Čerstvá bagetka s bylinkovým máslem – parádní předkrm, který všichni známe z pizzerií. Připravte si doma bylinkové máslo, které se vám bude hodit na vaření i na chleba. Potřebovat budete jen pár surovin a během chvilky vykouzlíte dokonalou lahůdku.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Máslo vyndejte z lednice a nechte změknout.
  2. Změklé máslo smíchejte s nadrobno nasekanými bylinkami (petrželka, pažitka, bazalka), utřeným česnekem a solí. 
  3. Takto připravené máslo vložte do potravinářské fólie, vytvořte z něj váleček a dejte ztuhnout do lednice.
  4. Bylinkové máslo můžete rozdělit na malé kousky a zamrazit. 

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte