Domácí bylinkové máslo

  • velmi snadné
  • více než 60 minut
  • Předkrmy, Svačiny, Snídaně

4.4

911x hodnoceno

Připravte si domácí bylinkové máslo. Skvěle se hodí k masu, na brambory i zeleninu, ale namazat si ho můžete i na pečivo. V kuchyni má zkrátka široké využití a vy ho tak budete mít vždycky pěkně po ruce.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Máslo nechte změknout v pokojové teplotě.
  2. Bylinky omyjte a nasekejte nadrobno.
  3. Stroužky česneku oloupejte a prolisujte.
  4. Změklé máslo utřete s bylinkami, česnekem, solí a pepřem.
  5. Vzniklou hmotu zabalte do fólie jako váleček nebo dejte do formiček a nechte 2 hodiny ztuhnout v lednici, případně zamrazte.

 

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte