Arašídové sušenky s čokoládou

  • snadné
  • do 30 minut
  • Vaříme ze 7 surovin, Snídaně, Svačiny

5.0

1x hodnoceno

Sušenky ke kávě, ale také jako sladká svačinka na výletě? Cooking with Šůša vsadila na spojení arašídového másla a čokolády. Neodolatelné!

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup:

  1. V míse smíchejte arašídové máslo, třtinový cukr, vejce, vanilkový extrakt, jedlou sodu a vypracujte hladké těsto.
  2. Rukama tvořte malé placičky a skládejte je v dostatečné vzdálenosti na plech vyložený pečicím papírem.
  3. Sušenky pečte v troubě vyhřáté na 180 °C cca 10 minut. Hotové sušenky nechte vychladnout na mřížce.
  4. Mléčnou čokoládu rozpusťte a vmíchejte do ní nahrubo nasekané arašídy.
  5. Sušenky namáčejte v čokoládě a nechte ztuhnout v lednici.

DALŠÍ RECEPTY OD COOKING WITH ŠŮŠA NAJDETE NA JEJÍM BLOGU.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte