Vepřové kotlety se zelím a sladkou paprikou v pomalém hrnci

  • náročnější
  • více než 60 minut
  • Hlavní chody, Masové recepty

3.3

3x hodnoceno

Pokud milujete dlouhé vaření, při kterém máte čas přemýšlet nad výsledkem, je to recept jak ušitý na míru. Výsledkem budete ohromeni a budete se těšit na nezapomenutelnou hostinu.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Oloupejte cibule a nakrájejte nadrobno.
  2. Zelí naopak nakrájejte na nudličky.
  3. Vepřové kotlety z obou stran osolte a posypejte granulovaným česnekem.
  4. V hrnci se silným dnem rozehřejte olej, přidejte vepřové kotlety a restujte při vysoké teplotě asi minutu z každé strany.
  5. Maso přendejte na talíř a do stejného hrnce přidejte nakrájenou cibuli, zalijte vývarem a důkladně promíchejte, aby se vše odlepilo od hrnce.
  6. Maso spolu s cibulí a vývarem přesuňte do pomalého hrnce, přidejte nakrájené zelí, sůl, tymián a červenou papriku.
  7. Zakryjte a nastavte 4 hodinový program.
  8. Před podáváním ozdobte nasekaným koprem.

BILLA_zima_kotletasezelim.jpg

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte