Utopenci v pivu

  • střední
  • do 60 minut
  • Předkrmy, Masové recepty

2.3

45x hodnoceno

Co se nejvíc hodí k nakládaným utopencům? Za nás určitě pivo! Rozhodli jsme se tedy tyto dvě suroviny spojit a naprosto legendární uzeninu vylepšit “tekutým chlebem”. Naložte si utopence v pivu hezky do zásoby a v zimě si na nich zaručeně pochutnáte.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Pivo smíchejte v hrnci s octem, kořením, poté osolte a dle chuti přidejte cukr. Krátce povařte a nechte lák zchladnout.
  2. Cibuli nakrájejte na tenké měsíčky, sterilované okurky na plátky a feferonky na kroužky.
  3. Špekáčky nařízněte z jedné strany a promažte hořčicí. Naplňte je nakrájenou zeleninou a sterilovaným zelím.
  4. Přendejte je do zavařovací sklenice a zalijte vychladlým lákem.
  5. Nechejte alespoň týden odležet v lednici.

Billa_online_rijen_1903265_Utopenci_blog.jpg

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte