• snadné
  • do 30 minut
  • Vaříme do 30 min, 4 roční období, Recepty

0.0

0x hodnoceno

Suroviny

Počet osob

-
+

Těstoviny s fazolkami a pestem

Zelené fazolky? Kapitola sama o sobě, pravděpodobně pocházejí z Jižní Ameriky a odtud se postupně rozšířila do zbytku světa. Neobsahují žádný tuk, představují vynikající zdroj vlákniny a vitamínu C. Pro zachování všech potřebných látek pro naše tělo, musí být uvařené na skus.

Postup

  1. Tagliatelle uvařte v osolené vodě a dávejte pozor, aby zůstaly uvařené na skus.
  2. Těstovin vyjměte a ve stejné vodě povařte asi 5-7 minut zelené fazolky.
  3. Mezitím si připravte pesto.
  4. V muxéru smíchejte mandle, česnek, bazalku a petřželku.
  5. Pomalu přidávejte olivový olej a 40 g parmezánu, nakonec osolte.
  6. Uvařené těstoviny a fazolky smíchejte s pestem.
  7. Posypte zbylým parmezánem a podávejte.

0535_pasta_withbeans_and_pesto_1920_1080.jpg