- snadné
- do 30 minut
- Vaříme do 30 min, 4 roční období, Recepty
0.0
0x hodnoceno
Těstoviny s fazolkami a pestem
Zelené fazolky? Kapitola sama o sobě, pravděpodobně pocházejí z Jižní Ameriky a odtud se postupně rozšířila do zbytku světa. Neobsahují žádný tuk, představují vynikající zdroj vlákniny a vitamínu C. Pro zachování všech potřebných látek pro naše tělo, musí být uvařené na skus.
Postup
- Tagliatelle uvařte v osolené vodě a dávejte pozor, aby zůstaly uvařené na skus.
- Těstovin vyjměte a ve stejné vodě povařte asi 5-7 minut zelené fazolky.
- Mezitím si připravte pesto.
- V muxéru smíchejte mandle, česnek, bazalku a petřželku.
- Pomalu přidávejte olivový olej a 40 g parmezánu, nakonec osolte.
- Uvařené těstoviny a fazolky smíchejte s pestem.
- Posypte zbylým parmezánem a podávejte.