Tagliatelle s tuňákem

  • snadné
  • do 30 minut
  • Vaříme do 30 min, Recepty

2.8

26x hodnoceno

Rychlá večeře pro dva, které nikdy nebudete mít dost! Voňavé italské těstoviny si nemusíte dopřávat jen na jihu – stačí základní suroviny, několik minut vašeho času a chuť vařit. Inspirujte se naším snadným receptem na tagliatelle s tuňákem.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Do hrnce s vroucí osolenou vodou vložte těstoviny a vařte cca 5minut.
  2. Cibuli a česnek nejdříve oloupejte. Cibuli nakrájejte nadrobno a česnek na tenké plátky.
  3. Z plechovek tuňáka si odeberte lžíci oleje a zbytek slijte do uzavíratelné nádoby. Olej rozehřejte v pánvi a nechte zesklovaět cibulku a česnek.
  4. Odkapaného tuňáka krátce a opatrně zarestujte, ať se vám příliš nerozdělí.
  5. Poté vlijte do pánve celou plechovku nakrájených rajčat i se šťávou. Prohřejte, aby se chutě spojily, osolte a opepřete.
  6. Po 5 minutách slijte vodu z těstovin a ještě horké je přidejte do pánve k omáčce.
  7. Promíchejte, přisypte bazalku a nastrouhaný parmezán.

Billa_online_rijen_1900038_pasta_tunakem_blog.jpg

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte