Quinoový salát s okurkou a sýrem feta

  • střední
  • do 30 minut
  • Vaříme do 30 min, Recepty

1.5

2x hodnoceno

Nevyšlo vám předsevzetí? Nevadí, zkuste to znovu a lépe! Salát z quinoy a sýra feta je to pravé, čím můžete začít. Vyzkoušejte recept podle Kitchenette, který pro nás připravila do magazínu Gusto.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Uvařte quinou podle návodu na obalu.
  2. Po uvaření ji nejdříve nechte vychladnout.
  3. Připravte dresink smícháním propasírovaného česneku, olivového oleje, citrónové šťávy, octa a dostatečného množství soli.
  4. Počítejte s tím, že slanou chuť salátu dodá feta.
  5. Očistěte a nakrájejte okurku a ředkvičky na střední tenké plátky a smíchejte je v míse s vychladlou quinoou.
  6. Do salátu přidejte bylinky a rozdělte jednotlivé porce na talíře.
  7. Na závěr vše polijte dresinkem a případně posypejte čerstvě mletým pepřem.

BILLA_Gusto_zima_quinoa-salat.jpg

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte