Pikantní tempeh z pánve

  • snadné
  • do 30 minut
  • Vaříme do 30 min, Recepty

3.4

19x hodnoceno

Rozhodně to není katův šleh, nenechte se zmást! Jde o naši fantastickou pikantní směs, kterou si vychutnají zastánci vegetariánské kuchyně i masožrouti. Tempeh má totiž skvělou chuť i vůni.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Jako první propláchněte rýži a uvařte ji podle návodu.
  2. Mezitím nakrájejte tempeh a papriku s cibulí na stejně velké kostičky.
  3. Zprudka opečte cibuli na oleji, přidejte tempeh, papriku a prolisované stroužky česneku.
  4. Do směsi přilijte sójovou omáčku, med a vodu.
  5. Promíchejte a nechte vyvařit přebytečnou vodu.
  6. Jakmile je směs hotová, můžete podávat s voňavou rýží a sezamem, ozdobené chilli, kešu oříšky a jarní cibulkou.

MarketUP_Gusto_Zari00688_Blog 1.jpg

Sdílejte