Rozhodně to není katův šleh, nenechte se zmást! Jde o naši fantastickou pikantní směs, kterou si vychutnají zastánci vegetariánské kuchyně i masožrouti. Tempeh má totiž skvělou chuť i vůni.
Pikantní tempeh z pánve
- snadné
- do 30 minut
- Hlavní chody, Večeře, Vege & vegan, Vaříme do 30 min
3.2
28x hodnoceno
Postup
- Jako první propláchněte rýži a uvařte ji podle návodu.
- Mezitím nakrájejte tempeh a papriku s cibulí na stejně velké kostičky.
- Zprudka opečte cibuli na oleji, přidejte tempeh, papriku a prolisované stroužky česneku.
- Do směsi přilijte sójovou omáčku, med a vodu.
- Promíchejte a nechte vyvařit přebytečnou vodu.
- Jakmile je směs hotová, můžete podávat s voňavou rýží a sezamem, ozdobené chilli, kešu oříšky a jarní cibulkou.