Pečený sýr Brie s brusinkami a granátovým jablkem

  • velmi snadné
  • do 30 minut
  • Hlavní chody, Předkrmy, Vaříme do 30 min

0.0

0x hodnoceno

Plísňák Brie je oblíbený především pro svou krémovost a trochu pikantní chuť, ale když přidáte brusinky a semínka granátového jablka, získá perfektní a svěží nádech. Vhodný i jako předkrm na slavnostní hostiny.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. Sýr vložte do trouby a pečte asi 15 minut.
  3. Pak ho vyndejte, posypte brusinkami, granátovým jablkem, pekanovými ořechy a kostkami kandovaného ananasu.
  4. Přelijte medem a podávejte, dokud je sýr horký a krásně tekutý.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte