Pečený camembert v lupínkách se zeleninovým salátem

  • snadné
  • do 30 minut
  • Vege & vegan, Předkrmy, Hlavní chody

3.9

8x hodnoceno
Zlatavý, křupavý a hlavně naprosto neodolatelný. Obalovaný camembert s porcí svěžího salátu od Fitness recepty je právě na stole!⁠ Hodí se jako hlavní chod, ale pochutnáte si na něm i během dne v podobě lehčí svačinky.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup:

  1. Nejprve si připravte camembert.
  2. Obalte ho nejdřív v mouce, poté ve vajíčku rozšlehaném s mlékem a nakonec v rozdrcených lupínkách.⁠
  3. Takto obalený sýr pečte v troubě při 220 °C cca 15–20 minut.⁠
  4. Mezitím si nakrájejte zeleninu, přidejte listy salátu, semínka granátového jablka, pár kapek šťávy z citronu a zalijte připravenou zálivkou.⁠
  5. Nakonec připravte omáčku k podávání ze zakysané smetany, čerstvé řeřichy, soli a pepře.⁠

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte