Pappardelle s houbami

  • střední
  • do 30 minut
  • Hlavní chody, Večeře, Vege & vegan, Vaříme do 30 min

4.3

6x hodnoceno

Voňavé italské těstoviny vás potěší během celého roku. Vždy je skvělé, že k jejich přípravě můžete využít aktuální sezónní suroviny. Na jaře chřest a během podzimu třeba právě houby. Vyzkoušejte náš recept na pappardelle s houbami přímo z lesa!

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Na rozpáleném oleji orestujte pokrájené houby dozlatova.
  2. Přidejte najemno nasekaný česnek, kmín a dobře promíchejte.
  3. Jakmile česnek zezlátne a hezky se rozvoní, zakápněte citronovou šťávou a podlijte vodou.
  4. Osolte, opepřete a dejte na chvilku stranou vychladnout.
  5. Poté vmíchejte studené máslo a nechte ho dobře rozpustit.
  6. Pappardelle uvařte podle návodu a promíchejte s máslovou omáčkou.
  7. Podávejte zasypané sýrem a petrželkou.

MarketUP_Gusto_Zari00863_Blog.jpg

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte