• střední
  • do 30 minut
  • Vaříme do 30 min, 4 roční období, Recepty

5.0

1x hodnoceno

Suroviny

Počet osob

-
+

Pappardelle s houbami

Voňavé italské těstoviny vás potěší během celého roku. Vždy je skvělé, že k jejich přípravě můžete využít aktuální sezónní suroviny. Na jaře chřest a během podzimu třeba právě houby. Vyzkoušejte náš recept na pappardelle s houbami přímo z lesa!

Postup

  1. Na rozpáleném oleji orestujte pokrájené houby dozlatova.
  2. Přidejte najemno nasekaný česnek, kmín a dobře promíchejte.
  3. Jakmile česnek zezlátne a hezky se rozvoní, zakápněte citronovou šťávou a podlijte vodou.
  4. Osolte, opepřete a dejte na chvilku stranou vychladnout.
  5. Poté vmíchejte studené máslo a nechte ho dobře rozpustit.
  6. Pappardelle uvařte podle návodu a promíchejte s máslovou omáčkou.
  7. Podávejte zasypané sýrem a petrželkou.

MarketUP_Gusto_Zari00863_Blog.jpg