V Čechách je mnohdy nejvíce opěvován tatarák z hovězího masa. Už jste ale někdy zkusili variaci z lososa? Terka Havlínová vás snadno přesvědčí, že i taková je naprosto famózní.
Lososový tatarák s okurkou
- snadné
- do 30 minut
- Předkrmy, Vaříme do 30 min, Vaříme ze 7 surovin
5.0
1x hodnoceno
Postup:
- Lososa očistěte, nakrájejte na drobné kostičky (nebo naškrábejte najemno nožem) a smíchejte s okurkou nakrájenou na drobné kostičky.
- Přidejte jogurt, majonézu, šťávu z citronu a dochuťte solí a pepřem.
- Nechte pár minut odpočinout a poté podle chuti ještě dolaďte solí a šťávou z citronu.
- Tatarák podávejte vychlazený s opečeným toustovým chlebem, čerstvým pečivem nebo křupavými krekry, přidejte lehký salát a dílky citronu.
GUSTO TIP:
CHCETE-LI PODÁVAT TATARÁK ELEGANTNĚ, NATLAČTE HO DO KOVOVÉ NEBO PLASTOVÉ FORMIČKY A OPATRNĚ VYKLOPTE NA TALÍŘ.