Letní salát s rybízem a hoblinkami parmezánu

  • velmi snadné
  • do 10 minut
  • Vaříme do 30 min, Recepty

5.0

1x hodnoceno

Rajčata, salát a červený rybíz? Ano, i ovoce můžete v salátech využít naplno. Během léta máte navíc opravdu na výběr a spojení těchto surovin se skvělým parmezánem zkrátka funguje.

Postup:

  1. Veškerou zeleninu a ovoce důkladně opláchněte.
  2. Směs salátů dejte do misky, přidejte kuličky rybízu a cherry rajčata rozkrojená napůl.
  3. V menší misce smíchejte med, olivový olej, ocet a vzniklou zálivkou zalijte připravené ingredience.
  4. Zlehka osolte a opepřete dle chuti, promíchejte a na závěr vše posypte hoblinkami parmezánu a pár lístky tymiánu.

GUSTO TIP:

NA ZÁVĚR MŮŽETE SALÁT POSYPAT SMĚSÍ SEMÍNEK A OŘÍŠKŮ, PŘÍPADNĚ PŘIDAT KOUSKY RESTOVANÉHO KUŘECÍHO MASA.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte