Klobása s cibuládou

  • náročnější
  • více než 60 minut
  • Hlavní chody, Večeře, Masové recepty

3.1

21x hodnoceno

Klobása s cibulí? To je přece neskutečná lahůdka. Pokud této kombinaci fandíte a nevadí vám sladší chutě, vyzkoušejte klobásku s poctivou domácí cibuládou. Nebudete litovat!

Postup

  1. Klobásy podélně nařízněte a opečte na pánvi nasucho.
  2. Vyndejte z pánve, dejte stranou a pusťte se do cibulády.
  3. Na rozehřátém oleji orestujte dosklovata pokrájenou červenou cibuli a šalotku.
  4. Přidejte třtinový cukr, aceto balsamico, stáhněte plamen a nechte zkaramelizovat.
  5. Poté postupně po menších dávkách přilévejte vývar a víno. Vždy nechte várku pozvolna zredukovat a znovu přidejte.
  6. Redukování proveďte alespoň třikrát.
  7. Cibuládu osolte, opepřete.
  8. Do pánve s cibuládou vraťte klobásy, zasypte pokrájeným rozmarýnem a krátce prohřejte.
  9. Podávejte s domácí nastavovanou kaší.

BILLA_prosinec_klobasascibuladou.jpg

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte