• velmi snadné
  • do 10 minut
  • Vaříme do 30 min, Vege & vegan, Recepty

0.0

0x hodnoceno

Suroviny

Počet osob

-
+

Kedlubnové carpaccio

Carpaccio je oblíbená klasika, která se často připravuje z hovězího masa. Ale pozor! Podstatou je krájení na tenké plátky, takže v tomto stylu můžete vyzkoušet i řadu jiných specialit. Nebojte se experimentovat a ochutnejte kedlubnové carpaccio.

Postup

  1. Kedlubnu nakrájejte na tenké plátky, jablko zbavte jadřince a pokrájejte podobně jak kedlubnu.
  2. Cibulku nasekejte na jemno. Z hráškových lusků vyberte kuličky.
  3. Z oleje, limetové šťávy a kůry umíchejte dresink.
  4. Zeleninu promíchejte ve větší misce s dresinkem, poskládejte na talíř, dochuťte pepřem, solí a chilli a posypte petrželí.
  5. Navrch nadrobte kozí sýr.

 

kedlubna_capraccio.png