Kedlubnové carpaccio

  • velmi snadné
  • do 10 minut
  • Předkrmy, Saláty, Vege & vegan, Vaříme do 30 min

3.0

6x hodnoceno

Carpaccio je oblíbená klasika, která se často připravuje z hovězího masa. Ale pozor! Podstatou carpaccia je krájení na tenké plátky, takže v tomto stylu můžete vyzkoušet i řadu jiných specialit. Nebojte se experimentovat a ochutnejte naše kedlubnové carpaccio.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Kedlubnu nakrájejte na tenké plátky, jablko zbavte jadřince a pokrájejte podobně jako kedlubnu.
  2. Cibulku nasekejte na jemno. Z hráškových lusků vyberte kuličky.
  3. Z oleje, limetové šťávy a kůry umíchejte dresink.
  4. Zeleninu promíchejte ve větší misce s dresinkem, poskládejte na talíř, dochuťte pepřem, solí a chilli a posypte petrželí.
  5. Navrch nadrobte kozí sýr.

 

kedlubna_capraccio.png

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte