Kaiserka s vejcem a roastbeefem

  • snadné
  • do 30 minut
  • Vaříme do 30 min, Recepty

0.0

0x hodnoceno

Jsou dny, kdy se ráno odbydeme banánem a do oběda nám to stačí. Ať už je za tím nedostatek času, nebo hladu. Ale pak přijde den, kdy tělo řekne, že bez pořádné dávky energie s ním nemáme počítat. A nebo se vzbudíme s obrovskou chutí se rozmazlit a snídani si pořádně užít a vychutnat! Pro tyto případy je dobré mít v zásobě rychlý recept, kterým zvládneme nastartovat motor bez nutnosti většího snažení a který zároveň potěší i ten nejmlsnější jazyk. Máme pro vás tip na super snídani, která splňuje všechny tyto požadavky – vyzkoušejte naši vytuněnou kaiserku s roastbeefem a sázeným vejcem, která vám dodá spoustu zdravé energie!

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Na pánev dejte kapku olivového oleje.
  2. Nechte pánev zahřát na mírný stupeň a rozklepněte vejce, smažte do té doby, dokud nebude bílek zcela tuhý, ale žloutek zůstane ještě syrový.
  3. Kaiserku podélně rozřízněte a spodní polovinu namažte máslem, přidejte goudu, na ni položte vejce a obložte roastbeefem.
  4. Posypte čerstvě nasekaným tymiánem a přiklopte druhou polovinu kaiserky.

MarketUP_Billa05153_snidane_kaiserka_roastbeef.jpg

Billa_Leden06510_muffiny.jpg

 

Sdílejte