Jehněčí kotletky s hráškem a baby karotkou

  • střední
  • do 30 minut
  • Vaříme do 30 min, 4 roční období, Recepty

0.0

0x hodnoceno

V našem novém receptu najdete suroviny typické pro jaro. Jehněčí, baby karotka a krásný svěží hrášek. Radost pohledět!

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. V hluboké míse smíchejte olivový olej s citronovou šťávou, mátou, solí a pepřem. Do marinády vložte kotlety, přikryjte je potravinářskou fólií a nechte hodinu uležet.
  2. Rozehřejte grilovací pánev na maximum a kotlety opékejte po dobu 6-8 minut, mezitím je jednou otočte. Maso přendejte na nahřátý talíř, přikryjte alobalem a nechte odpočinout. Mezitím si připravte zeleninu.
  3. V pánvi s nepřilnavým povrchem rozpusťte máslo a zpěňte na něm nadrobno nasekanou šalotku. Přidejte mrkev a zalijte polovinou připraveného vývaru. Duste 5 minut a přihoďte hrášek.
  4. Osolte, opepřete a zalijte zbývajícím vývarem. Po 5 minutách dušení na mírném ohni podávejte s jehněčími kotletami a zdobte čerstvou mátou.

BILLA_CZ_jehneci_kotlety_s_hraskem_a_karotkou.png

Sdílejte