Jarní salát s quinoou, ředkvičkami a chřestem
- snadné
- do 30 minut
- Vaříme do 30 min, Saláty
4.0
3x hodnoceno
Postup:
- Quinou spařte horkou vodou, abyste se zbavili veškeré hořkosti a poté v poměru 1:2 uvařte ve vodě, trvá to zhruba 15 minut.
- Quinou nechte vychladnout.
- U chřestu odlomte dřevnaté konce a poté ho pár minut opékejte na grilovací pánvi.
- Grilovaný chřest rozpulte podélně. Na suché pánvi opražte lískové oříšky a poté je nahrubo nasekejte.
- V míse smíchejte veškeré suroviny na zálivku a dobře prošlehejte.
- Do servírovací mísy dejte uvařenou quinou, chřest, pokrájené ředkvičky, listy špenátu a čerstvý hrášek.
- Vše lehce promíchejte, posypte nasekanými lískovými ořechy a kousky gorgonzoly.
- Salát polijte zálivkou a můžete podávat.
DALŠÍ RECEPTY OD INNY ALIAS GARDEN & KITCHEN NAJDETE NA JEJÍM BLOGU GARDENANDKITCHEN.COM