Hovězí na houbách

  • střední
  • do 60 minut
  • 4 roční období, Recepty

4.0

1x hodnoceno

Talíř plný poctivého jídla, o který se rozhodně nechcete dělit? Něco takového se nám s recepty od Honzy Vorla⁠ stává často. Hovězí na houbách nevyjímaje! Už víte, co bude k večeři?⁠

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Na oleji orestujte maso ze všech stran a dejte stranou, do výpeku přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, kmín a majoránku.

  2. Poté přidejte houby, česnek, osolte a opepřete.

  3. ⁠Do hrnce poté přidejte orestované maso a podlijte houbovým/kuřecím/zeleninovým vývarem. Duste doměkka.

  4. Olej rozpalte na cca 200 °C a usmažte rýžové chipsy.

  5. Menší cibuli povařte cca 10 minut (podle velikosti), rozkrojte a opečte. Poté ji rozeberte na jednotlivé plátky.

  6. Hotové maso podávejte ozdobené rýžovými chipsy, cibulí, cibulkami a lístky salátu.⁠

hovezi-na-houbach_honzavorel-influ-srpen.jpg

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte