Hovězí burger na zeleném pepři

  • střední
  • do 30 minut
  • Hlavní chody, Masové recepty, Vaříme do 30 min

4.3

6x hodnoceno

Další burgerový favorit, bez kterého se žádná grilovačka neobejde. Vylepšený je parmezánovou majonézou a zeleným pepřem. Trefili jsme se vám do chuti?

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup:

  1. Maso smíchejte se zeleným pepřem, solí a pepřem.
  2. Na oleji osmažte červenou cibuli a zázvor, přidejte cukr, ocet a víno.
  3. Zredukujte tak, aby se vypařila veškerá tekutina. Slaninu osmažte dokřupava.
  4. Majonézu smíchejte s nastrouhaným parmezánem.
  5. Bulky opečte, naskládejte na ně maso a poté ostatní suroviny.⁠

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte