• střední
  • do 30 minut
  • Vaříme do 30 min, 4 roční období, Recepty

3.0

1x hodnoceno

Suroviny

Počet osob

-
+

Grilovaný rump steak a omáčka chimichurri

Byli jste někdy u přátel na grilování a překvapilo Vás jak dobré to mají? Staňte se profíkem i Vy, přečtěte si krátky recept jak ugrilovat výborný rump steak a vytvořte si své tajné triky na grilování. Tento recept patří jak na gril, tak do kuchyně.

Postup

  1. Zadní hovězí potřete z obou stran olivovým olejem, osolte a opepřete.
  2. maso položte na rozpálený gril a opékejte z každé strany 4 minuty.
  3. Během grilování potírejte maso větvičkou orzmarýnunamočenou v olivovém oleji.
  4. Maso dejte pryč z grilu, přesuňte na zahřátý talíř, zakryjte alobbalem a nechte 5-10 minut odpočívat.
  5. Zatímco steak odpočívá, připravte si omáčku chimichurri.
  6. Do mísy nalijte olivový olej, přidejte všechny zbývající přísady a dobře promíchejte.
  7. Steak podávejte s omáčkou chimichurri.

Tip

Před přípravou nechte maso asi 30 minut odpočívat při pokojové teplotě.

0550_grilledrump_steak_and_chimichurri_salsa_1920x1080.jpg