Dýňový džem s kardamomem

  • střední
  • do 30 minut
  • Vaříme do 30 min, 4 roční období, Recepty

0.0

0x hodnoceno

Ani na podzim se nemusíte ochudit o zavařování, i když se hodně často využívá sezóna ovoce a zeleniny během léta. Vyzkoušejte si připravit domácí dýňový džem a dochuťte s ním třeba domácí brownies.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Do velkého hrnce nasypte kousky dýně, podlijte 1 dl vody a přidejte všechny ingredience. Na mírném ohni poduste do změknutí a zahuštění, tedy asi 20 minut.
  2. Směs rozmixujte a plňte do čistých zavařovacích sklenic. Uzavřete, a pokud chcete prodloužit trvanlivost, sterilizujte 20 minut při teplotě 100 °C.

BILLA_CZ_dynovy_dzem_s_kardamomem.png

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte