3 tipy na skvělé dipy k masu i zelenině

  • velmi snadné
  • do 30 minut
  • Vaříme do 30 min, Vaříme ze 7 surovin, 4 roční období, Recepty

0.0

0x hodnoceno

Vyměňte kečup s hořčicí za originálnější dipy k vašemu pečenému masu nebo zelenině. Čerstvé, kvalitní ingredience a domácí zpracování, to jsou nesporné výhody přípravy domácích dipů. Když přičteme ještě spokojené tváře všech kolem prostřeného stolu, věnovat přípravě trochu času navíc se rozhodně vyplatí!

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup sýrový dip s tvarohem

  1. V malé misce smíchjete nastrouhaný chedar s tvarohem a pár kapkami olivového oleje.
  2. Přimíchejte oloupaný a prolisovaný česnek, dochuťte solí a pepřem.
  3. Pro zjemnění chuti přidejte šťávu z půlky citrónu.
  4. Vše důkladně promíchejte a můžete podávat.

Postup dip s koprem

  1. Smíchejte zakysanou smetanu s nadrobno nakrájenám koprem a pár kapkami olivového oleje.
  2. Přimíchejte omytou a nastrouhanou salátovou okurku, dochuťte solí a pepřem.
  3. Vše důkladně promíchejte a můžete rovnou podávat.

Postup asijský dip

  1. Bílý jogurt smíchejte s majonézou a kari kořením.
  2. Přidejte omytou jarní cibulku nakrájenou nadrobno a přidejte do jogurtu.
  3. Přidejte sůl, pepř a cukr podle chuti.
  4. Vše důkladně promíchejte a můžete podávat.

Billa_kveten02006_dipy.jpg

Sdílejte