Doporučujeme
Kategorie
Máte rádi houbaření a je pro vás vytouženým odpočinkem? Košík plný hub je pro každého houbařského nadšence velkou radostí a zároveň i starostí. Po příchodu z lesa totiž vyvstává obvyklá otázka, jak s takovou...
Píchnete nožem do brambor v hrnci, ale stejně si nejste jistí, jestli už je slít? Příliš tvrdé nebo naopak rozvařené? Ani jedna varianta není ideální. Máme pro vás pár tipů, jak se postarat o to, aby byly brambory vždy...
Ať už si načešete vlastní jablka na zahradě, nebo si nakoupíte oblíbená jablka od českých pěstitelů z České farmy, je potřeba je někde skladovat. A co si...
Svačit nebo nesvačit? To je otázka, nad kterou si láme hlavu nejeden z nás. Možná i z důvodu mnoha protichůdných informací, které kolem svačin kolují. Jedni tvrdí, že svačiny mezi hlavními jídly jako zázrakem zrychlují...
Grilování se stalo v Čechách jednou z nejoblíbenějších letních kratochvílí. Ale co dělat, když už teploty klesají a vy byste přesto rádi dopřáli kousek grilovaného masa, sýru, zeleniny nebo tofu? Pak je na čase sáhnout po grilovací...
V dobách minulých byly na pomyslném výživovém pranýři tuky. Časy se ale mění a nyní žezlo přebraly sacharidy. Ty často bývají kritizovány v nejrůznějších médiích a také na sociálních sítích.
V létě máme kolem sebe čerstvé zeleniny více než dost. Pokud máte zahrádku, pak nám jistě dáte za pravdu, že každý den sklízíte spoustu skvělé zeleniny a ovoce. Radost z bohaté sklizně pak ale často vystřídá panika, když přijde...
S dobrou pomazánkou vždy zabodujete. V každé rodině se najde nespočet receptů na pomazánky a není se čemu divit. Příprava vám zabere pár minut a s čerstvým pečivem tvoří neodolatelnou kombinaci. Pomazánky jsou...
Je nám velkou ctí, že vám můžeme představit naše výrobky, které letos získaly ocenění kvality. A to hned v několika programech: nezávislém testu kvality dTest, ve Volbě spotřebitelů a ve Spotřebitelském testu Blesku....
Léto je v plném proudu a pokud patříte mezi milovníky nanuků a zmrzliny, asi přemýšlíte, jakou zmrzlinu si dáte dnes. Není se čemu divit, za krásného počasí se v našem jídelníčku objevují mnohem častěji než jiné druhy...
Tak jako patří grilování k létu, patří ke grilování marinády na maso. Je pravda, že každý mistr grilu má svůj zaručený recept na tu nejlepší marinádu. Nicméně existují jisté zásady, které je dobré dodržovat, ať už marinujete...
Podzim je v Čechách neodmyslitelně spojený s vůní pečené kachny nebo husy. K tradiční drůbeží pečínce se podávají také tradiční přílohy v podobě bramborových nebo houskových knedlíků a bílého či červeného zelí. Co kdybyste ale zkusili...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.